CHAMPEN26

Champen26 är en Colombians reggaeton stjärna.
Hon och hennes färgglada dansare kommer att bjuda på en supehärlig show med inslag från Medellin Colombia. Hon kommer att även bjuda på hits från Micama Karol G.

Det är ett stort nöje att få presentera CHAMPEN26 som en av de akter på scenen i Kungsträdgården under Stockholm Rainbow Weekend. Hon kommer att stå på scen fredag 2 augusti kl. 13.00.
Vi jublar!!! 🙌🏼🤩❤️🌈

SOULFOOD

Soulfood är ett 13-manna soul, disco och funkband som tar upplevelsen av livemusik till helt nya nivåer. Med låtar från bla. Earth, Wind & Fire, Chaka Khan, James Brown och Jackson 5 är Soulfood ett av Sveriges absolut bästa liveband.

Det är ett stort nöje att få presentera SOULFOOD som vår husband på scenen i Kungsträdgården under Stockholm Rainbow Weekend.

Vi jublar!!! 🙌🏼🤩❤️🌈

CAROLINA GYNNING & ROY FARES

Nu står det klart att Carolina Gynning och Roy Fares kommer att leda Stockholms nya kärleksfestival, Rainbow Weekend.
Till lördagens program är det nu klart att 2 av Sveriges mest välkända ansikten kommer att leda kvällens festligheter.
– Det känns helt fantastiskt. Det är så jävla coolt att man kör en gratisfestival där alla är välkomna och i det här fantastiska ögonblicket när det är Pridefestival i hela Stockholm. Allt känns bara fantastiskt, säger Carolina Gynning.

Fredag och lördag 2-3 augusti hålls den första gratis regnbågsfestivalen i kungsträdgården.
Festivalen håller öppet båda dagarna från 11.00 till 23.55 med fullt pådrag av restauranger, food trucks, barer och utställare. Och ett stort utbud av artister på scenen.
Direkt efter den stora paraden på lördagen så kommer den Svenska stjärnan Linda Bengtzing att stå på scen, så förbered er på en riktigt fartfylld helg.

Och du, det är helt GRATIS och ALLA är välkomna.
Vi jublar!!! 🙌🏼🤩❤️🌈

GÜNTHER

Hits som bla. Ding Dong Song, Teeny Weeny String Bikini, Naughty Boy, Touch Me med Samatha Fox och Tutti Frutti Summer Love med The Sunshine Girls kommer denna legend att bjuda alla oss på en oförglömlig show.

Det är ett stort nöje att få presentera
Günther & Sunshine Girls som en av de akter på scenen i Kungsträdgården under Stockholm Rainbow Weekend.
Vi jublar!!! 🙌🏼🤩❤️🌈

MATHIAS HOLMGREN

Mathias Holmgren gjorde sitt genombrott i Fame Factory 2002. Han har setts som sångare i Barbados, medverkat i Melodifestivalen, deltagit i Så ska det låta, Doobidoo, Fångarna på fortet, Gokväll, Nyhetsmorgon, gjort en omfattande julturné med Åsa Jinder, samarbetat med Carola Häggkvist, Anna-Lotta Larsson och Staffan Hellstrand på skiva och mycket mera.

ADMIRA THUNDERPUSSY & MADAME HEINZ

Tallinn, Helsingfors, Amsterdam, Berlin – ja, det har varit hektiska månader för allas vår favorit-duo, men nu är de äntligen hemma i Stockholm igen och är fasansfullt glada att få bjuda Stockholm Rainbow Weekend på drag show i världsklass. Bered er på livesång, ”dans”, galna upptåg och alltför grov humor när Admira och Heinz äntrar scen.

MÅLBROTTET

Målbrottet är ett band som träffades när de gick på samma skola, Pops Academy. Under hösten 2017, började de spela tillsammans. De spelar mycket jazz, men också en del funk och fusion. De är alla 15 och 16 år gamla.
I bandet spelar: Alexis Varrailhon på gitarr, Kalle Wahlström på piano, Dario Fantuzzi på bas, Nemo Fexeus på trummor. Och egentligen Felix Nadworny på saxofon, men när de ska spela på Rainbow Weekend gästar Morgan Lindgren.

IMAA QUEEN

Imaa Queen ska uppträda med singeln ”It’s my art” och sin nya pride-singel ”We want to be free” som är i samarbete med Robin Kvarnström.
– ”It’s my art” Är en kärleksförklaring till min konst som har fått mig att stå stark som människa och ”We want to be free” Är en riktig fajt hbtq-låt hälsar IMAA!

KEYRA

KEYRA blandar modern pop med Engelsk 90-tals triphop och får till ett säreget sound som hon kalla Trip Pop.
Två singlar har redan hyllats av internationella bloggar; ”Life Support” och ”In My Shoes” markerar starten på en mycket spännande karriär.

JULIANDER

Förra året släppte Juliander sin debut-EP ”Afterglow” som i skrivande stund har fått över 17 miljoner streams. Sedan sin debut har Juliander redan hunnit gästa Alan Walkers hitsingel ”All Falls Down” och varit förband till både Zara Larsson och Alan Walker på deras respektive Europaturnéer. Han har spelat med Alan Walker på bla Coachella och Summerburst.